ایستگاه متروی خواجه عبدالله آماده شد
این ایستگاه عبوری با زیربنای 15هزار مترمربع، دارای سکویی بهطول حدود 160 متر و عرض 14 متر است. در ساخت این ایستگاه بهروش زیرزمینی 85 هزار مترمکعب خاکبرداری، 5 هزار تن آرماتوربندی، 42 هزار مترمکعب بتنریزی و 30 هزار مترمربع قالببندی به کار رفته است. برای تردد شهروندان از طریق این ایستگاه تعداد 14 دستگاه …
این ایستگاه عبوری با زیربنای 15هزار مترمربع، دارای سکویی بهطول حدود 160 متر و عرض 14 متر است. در ساخت این ایستگاه بهروش زیرزمینی 85 هزار مترمکعب خاکبرداری، 5 هزار تن آرماتوربندی، 42 هزار مترمکعب بتنریزی و 30 هزار مترمربع قالببندی به کار رفته است.
برای تردد شهروندان از طریق این ایستگاه تعداد 14 دستگاه پله برقی نصب و راه اندازی شده است. با بهره برداری از این ایستگاه، امکان تردد روزانه حدود 30 هزار سفر با ناوگان مترو فراهم میشود. ایستگاه متروی خواجه عبدالله انصاری، امکان پوشش ترافیکی محدوده اتوبان شهید صیاد شیرازی، خیابان بنیهاشم، خیابان شهید عراقی و محله مجیدیه شمالی را دارد.
ایستگاه مترو سهروردی در اولویت بعدی افتتاح در نیمه شمالی خط سه مترو تهران است.
شیخالاسلام ابواسماعیل عبداللهبن ابیمنصور محمد متولد سال 385 هجری شمسی و متوفی در سال 467 هجری شمسی معروف به «پیر هرات»، «پیر انصار» و «خواجه عبدالله انصاری»، دانشمند و عارف و از اعقاب ابوایوب انصاری از صحابهٔ پیغمبر اکرم(ص) که بهجهت رسالات و کتب معروفش منجمله مناجاتنامه و الهینامه و غیره شهرت دارد.
176/