هدف، آشفته سازي فضاي انتخابات است
اين ماجرا حكايت روزهاي گذشته ايران و حمله به سفارت آل سعود است. جنايتي در عربستان صورت گرفت و اعتراضهايي در سراسر كشور فراگير شد. ناگهان مسيجها و پيامهاي مشكوكي توسط برخي در كمتر از چند ساعت در كشور گسترده شد كه:«بايد مقابل سفارت عربستان تجمع و اعتراض كنيم.» ناگهان اين اعتراض ها به خشونت …
اين ماجرا حكايت روزهاي گذشته ايران و حمله به سفارت آل سعود است. جنايتي در عربستان صورت گرفت و اعتراضهايي در سراسر كشور فراگير شد. ناگهان مسيجها و پيامهاي مشكوكي توسط برخي در كمتر از چند ساعت در كشور گسترده شد كه:«بايد مقابل سفارت عربستان تجمع و اعتراض كنيم.» ناگهان اين اعتراض ها به خشونت كشيده و در چشم به هم زدني بحراني براي كشور درست شد كه هنوز شاهد عواقب آن هستيم. همگان از جزئيات اين حوادث مطلع هستند اما چند مقوله بايد مورد بررسي قرار گيرد:
اول، پيامهايي كه به عنوان ستادهماهنگي بسيج دانشجويي منتشر مي شد از چه نهاد و با چه هدفي منتشر ميشد؟
دوم، چرا اين نهادهايي كه پيام ها با عنوان آنها منتشر مي شد به صورت رسمي اين فراخوانها را تاييد يا تكذيب نكردند؟
سوم،چرا عده اندكي در اين بين علاقهمندند درگيريها ميان ايران و عربستان به اوج خود برسد و در اين بين تلاشهاي رسانه اي و تبليغاتي فراواني ميكنند!؟ از اين آب گلآلود، چه منفعتي مي برند!؟
آتش افكني انحرافي ها
در مورد دو گزينه اول، نه ما و نه هيچ رسانهاي ديگر نميتوانند به نتيجه لازم برسند و اين موضوع را به مقامات و دستگاههاي مسئول واگذار ميكنيم ولي در مورد فعاليتهايي كه در طول اين چند روز توسط برخي براي فراخ كردن آتش اين توطئه صورت گرفته است بايد نكاتي بيان شود. جريان حامي احمدينژاد و چهرههاي نزديك به او در اين چند روز از هيچ اقدامي براي آتشافروزي و شعله ور كردن احساسات مردم كوتاهي نكردند. اين جماعت در رسانههاي خود تلاش ميكردند تا حاميان خود را به خيابان بكشانند و در برابر نيروهاي انتظامي قرار دهند.
منافع جريان نفوذ و انحراف
اين جريان انحرافي از آنجايي كه به خوبي بازي خود را ياد گرفته و ميداند كه چگونه بايد پشت واژههايي مانند ولايت فقيه و رهبري براي رسيدن به اهداف خود پنهان شود، در اين روزها نيز با استفاده از گوشهاي از بيانات امامخميني(س)كه«از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامی و مخالف با حیثیت جمهوری اسلامی است بهطور قاطع اگر جلوگیری نشود، همه مسئول هستند و مردم و جوانان حزباللهی اگر به یکی از امور مذکور برخورد كردند به دستگاههای مربوطه رجوع کنند و اگر آنان کوتاهی نمودند، خودشان مکلف به جلوگیری هستند.» تلاش كردند اقدامات افرادي را كه توسط تمام مقامات نظام نهي شده بود را تطهير كنند. جريان نفوذ و انحراف بدون اشاره اي به بيانات كلي مقام معظم رهبري در مورد اقدامات خودسرها در سال 90 براي تسخير سفارت انگليس ميگويند:« بیش از سه سال است که عربستان سعودی در نقش ژاندارم منطقه به مقابله با انقلاب اسلامی از سوریه تا یمن پرداخته و در عین حال با رفتارهای مخرب در موضوع تجاوز جنسی به زائران ایرانی و فاجعه منا، به خط و نشان کشیدن برای جمهوری اسلامی مشغول است و در این مدت نهتنها رفتاری متناسب از سوی دستگاه دیپلماسی بروز نکرده حتی در بسیاری موارد رفتارهایی منفعل از تیم دیپلماتیک دولت یازدهم را شاهد بودیم؛ که بدیهی است وقتی تعرض آشکار سعودیها به جان انقلابیون در عربستان با اعدام شیخ نمر به اوج میرسد مانند بنزین بر آتش فروخفته ملت ایران عمل میکند.در این شرایط با توجه به عدم اقدام متناسب دولت در مواجهه با عربستان، طبق بند م وصیتنامه امام خمینی(س)، اقدام تهاجمی مردم و جوانان انقلابی علیه منافع عربستان حتماً اقدامی مشروع و انقلابی است.»اين دفاع نمايانگر آن است كه تفكر پشت تخريب منافع ملي و ايجاد ائتلاف عربي عليه جمهوري اسلامي چه جرياني ايستاده است!جريان نفوذ و انحراف كه روزي دوستي با مردم اسرائيل را سرمشق خود قرار ميداد و امروز نيز تلاش دارد آرامش نظام را با اقدامات خودسرانه به تشويش بكشاند.
عدم توجه به بيانات رهبري
اين اظهارات بي محتواي جريان نفوذ و انحراف در حالي بيان ميشود كه خبرگزاري تسنيم متعلق به نهادهاي انقلابي روز گذشته در بخش اخبار ويژه خود به بازخواني بيانات رهبر معظم انقلاب در سال 67 پرداخته است كه در اين باره ايشان ميفرمايند: « من یک نکتهای را عرض کنم. من شنیدم که بعضی ها رفتند سراغ بعضی از سفارتخانه ها. من الان دارم به شما ابلاغ میکنم، به عنوان مسئول دولتی و به عنوان امام جمعه و یک روحانی؛ به سفارتخانه ها نزدیک نشوید. این را بدانید که اگر شما از سیاست انگلیس یا سیاست آمریکا یا هر کس دیگری بدتان می آید راهش این نیست که یک عده ای بروند بی مهار از دیوار سفارتخانه بالا و به سفارتخانه ها نزدیک بشوند، بنده دارم پیش شماها شهادت می دهم که این قطعاً و قطعاً به ضرر اسلام و مسلمین و به ضرر جمهوری اسلامی است. . ممکن است برخی از عوامل نفوذی دشمن بیایند و در جمعیتی بیفتند، برسند به یک سفارتخانه ای از دیوار بروند بالا یک وسیلهی آتشی بیندازند یا جایی را بشکنند ، خراب کنند، بدانید این کار قطعا بد است و جرم است و به ضرر و اگر کسی آگاهانه این کار را بکند این خیانت است.» اين جريان با بي توجهي به نكات ايشان بازهم در رسانه هاي خود مردم را به ناآرامي دعوت كردند و به نظر اين حركات برنامههاي خاصي براي آشفته كردن فضاي آرام كشور در آستانه انتخابات دارد كه نبايد از چشم مسئولان مربوط دور بماند.
صلح ،ضرورت امروز
سعید صدوقی مازندرانی
پژوهشگرعلوم حوزوی
۱_ فتح مبین قرآن کریم در نتایج صلح حدیبه است که یک فرصت 10 ساله امنیت و آزادی را برای بسط و تبلیغ فرهنگ اسلام در اختیار پیامبر و مسلمانان قرار داد و بالاترین عنوان ثواب اسلام را که در کلمه جهاد تبيین میشد را تعریفی نوین بخشید.در فرهنگ شیعه اعلام آتش بس توسط امام حسن مجتبی و تبدیل جنگ به مذاکره فيمابين امام و معاویه ، همان تعریفی را دارد که واقعه عاشورا توانست درخت نوپای اسلام را شکوفا و ریشه دار نماید.۲_ خبر اعدام شیخ شهید حجاز نقطه عطفی در حوادث دینی و سیاسی جهان اسلام است که پس از ترور شهید شحاته مصر و جنایات نیجریه ، جدی بودن اراده عربستان در بسط جنگ مذهبی را مستندكرده است
گام بعدی عربستان و عکس العمل دربرابر آن دغدغه جدی تری است که بزرگان مذهب و عقلای جامعه را به مفاهمه و همفکری حتمی طلب میکند.دولتمردان تازه کار عربستان صحنه آرایش مهره های خود را در خون و رزم شکل داده اندو بازی ما در این صفحه آرزوی مغز متفکر خون ریز حجاز است.هشدار جدی است که جواب آنان را با خشم وغضب نباید دادو جنایت شان را بهانه توجیه نباید ساخت.۳_ گام وحدت خواهان جهان اسلام را باید بهسوی صلح هدایت کرد، همان که پيامبر با مذاکرات تحصیل کرد و امام مجتبی با آتش بس زمان را به نفع اندیشه حق خریداری كرد.ما که در وحدت ایرانی در ذیل قانون اساسی کم کاری داریم …. آرزوی وحدت سیاسی اسلامی را باید به هدف گذاری جدید و تعریفی نو سوق دهیم.پاسخ خشونت با خشونت نشانه خودسری است نه علامت تعقل و آینده نگری…
۴_ استفاده از ظرفیت دیپلماسی ایرانی بسیار کاربردی تر و مفیدتر از رجز خوانی و مسابقه تسلیحاتی و خون ریزی های کور است.آیت ا… وحید خراسانی خطاب به رئیس دولت اصلاحات در برهه ای و آقای رفسنجانی در زمانی دیگر بصورت رسمی اعلام كردند که جمع کردن بساط عربستان را باید در شیوه مذاکره و میز دیپلماسی جستوجو كرد.اینک دمیدن در شیپور رزم آرزوی دولت حجاز و تاکید بر میزگرد مفاهمه نقطه ضعف آنان است.قدرت ديپلماسی را در مذاکرات هستهای تجربه کردیم … باید بار دیگر صلح را ضرورت امروز بسازیم..
179/