واکنش استاد آمریکایی به «مرگ بر آمریکا»

پس از معرفی این دو فعال و سخنرانی ابتدایی آنها این دو فعال سیاسی در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و اساتید دانشگاه نیز شرکت کردند. اولین سوال مطرح شده از این دو فعال سیاسی امریکایی درباره داشتن الگو در فعالیت‌های سیاسی بود که این‌گونه مطرح شد، سیاه‌پوستان امریکا مدتی است که مبارزه با تبعیض …

پس از معرفی این دو فعال و سخنرانی ابتدایی آنها این دو فعال سیاسی در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و اساتید دانشگاه نیز شرکت کردند.

اولین سوال مطرح شده از این دو فعال سیاسی امریکایی درباره داشتن الگو در فعالیت‌های سیاسی بود که این‌گونه مطرح شد، سیاه‌پوستان امریکا مدتی است که مبارزه با تبعیض نژادی را در دستور کار دارند، آیا در این راه کسی هست که به صورت ویژه‌ برنامه‌ها را مدیریت کند؟

خانم نیسا ایسلام محمد فعال رسانه‌ای امریکا در پاسخ به این سوال اظهار کرد: الگوی خاصی در این ارتباط نداریم و به همین دلیل نیز وضعیت ما مشخص نیست.

ولی‌مر لئون استاد دانشگاه هاروارد آمریکا نیز در پاسخ به این سوال گفت: احساس می‌کنم که نیاز است برای موفقیت در این راه الگو خاص و برجسته داشته باشیم، هدف ما احیا حقوق سیاه‌پوستان آمریکا است و تلاش ما بر این است که در برابر تبعیض نژادی یکپارچه و متحد شویم.

دانشجوی دیگری سوال کرد آیا بهتر نیست از انقلاب اسلامی الگو بگیرید؟

نیسا ایسلام محمد پاسخ داد: با بررسی که کردیم مشخص شد که ایران الگو بسیار مناسبی برای مبارزه با امریکا است و باید این موضوع مورد توجه فعالان سیاسی امریکا قرار گیرد.

دیگر سوال مطرح شده در این جلسه در ارتباط با تبعیض نژاد و فرق برخورد مسئولان امریکایی با مسلمانان سیاه و سفید پوست بود که استاد دانشگاه هاروارد آمریکا افزود: تبعیض نژادی در امریکا بیداد می‌کند، مسلمانان و سیاه‌پوستان در نحوه برخورد نژادپرستانه با هم فرق ندارند.

وی تصریح کرد: اسپانیایی‌ها نیز در امریکا با مشکلات جدی مواجه هستند، از طرفی دولت امریکا از مسلمانان و سفید پوستان جاسوسی می‌کند و به اشکال مختلف اقدام به ظلم و ستم می‌کند و این در حالی است که بسیاری از رهبران سیاه‌پوست آمریکا به راحتی به قتل رسیدند.

سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا با وجود مشکلاتی که مسئولان کشور شما برای مردم در اقصی نقاط جهان به وجود می‌آورند آیا از اینکه امریکایی هستید، افتخار می‌کنید؟

ولی‌مر لئون در پاسخ به این سوال گفت: به آمریکایی بودنم افتخار می‌کنم ولی از اقدامات مسئولان ایالات متحده راضی نیستیم و به اقدامات دولت آمریکا افتخار نمی‌کنم.

نیسا ایسلام محمد نیز بیان داشت: مسئولان ایالت متحده همه مسلمانان و ایرانی‌ها را تروریست می‌دانند.

آخرین سوال مطرح شده در این جلسه در ارتباط با واکنش امریکای‌های درباره شعار مرگ بر امریکا بود که ولی‌مر لئون استاد دانشگاه هاروارد آمریکا، گفت: اگر بخواهیم ظلم و اقداماتی منفی و سیاسیت خصمانه که بر علیه ایرانیان توسط دولتمردان امریکا اعمال می‌شود را به حساب بیاوریم، به عنوان یک امریکایی اعلام می‌کنم که با شعار مرگ بر آمریکا مشکلی نداریم و این قضیه را درک می‌کنم.

176/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا