توضیح درباره تخریب آرامگاه استاد بنان

حجت الاسلام محمد صالحی اظهار کرد: در سال 1389 همزمان با آغاز بکار اداره کل اوقاف و امورخیریه در استان نوپای البرز با توجه به تقاضاهای فراوان مردمی این اداره اقدام به همسطح‌سازی برخی قبور امام زاده طاهر(ع) کرد. وی خاطرنشان کرد: وضعیت برخی قبور این امامزاده رفت و آمد زائران را با مشکل مواجه …

حجت الاسلام محمد صالحی اظهار کرد: در سال 1389 همزمان با آغاز بکار اداره کل اوقاف و امورخیریه در استان نوپای البرز با توجه به تقاضاهای فراوان مردمی این اداره اقدام به همسطح‌سازی برخی قبور امام زاده طاهر(ع) کرد.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت برخی قبور این امامزاده رفت و آمد زائران را با مشکل مواجه کرده بود که همین باعث شد عده‌ای دراین خصوص شکایت‌هایی به دفتر امام‌زاده ارائه کنند.

صالحی افزود: حجم این شکایات باعث شد مسئولان اوقاف استان برای بهبود شرایط نسبت به همسطح سازی برخی قبور اقدام کنند .

وی ادامه داد: قبر بنان نیز یکی از این قبور بود که در طرح همسطح‌سازی دچار تغییراتی شد.

این مسئول گفت: از آن سال به بعد قبر این هنرمند هیچ تغییری نکرده و عکس منتشر شده از تخریب قبر وی مربوط به سال‌های گذشته است.

حجت‌الاسلام صالحی افزود: قبور هنرمندانی که در امامزاده‌های استان آرام گرفته‌اند، جزء میراث معنوی هستند و اداره کل اوقاف با تمام توان برای حفاظت و معرفی این میراث ماندگار اقدام می‌کند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان البرز در پایان گفت: قبر بنان با حاشیه‌های متفاوت از سایر قبور اطراف طراحی شده تا مشخص‌تر باشد و مردم به راحتی بتوانند قبر این هنرمند مردمی را پیدا کنند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا