ضرورت برنامهریزی برای جلوگیری از افزایش تورم
علی طیب نیا درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه برنامه ریزیهای مفصل و گستردهای برای رونق اقتصاد و تولید در دوران پسا تحریم انجام داده ایم، تصریح کرد:از ظرفیتهای بین المللی برای تسریع خروج از رکود و کاهش نرخ تورم استفاده می کنیم. تلاش و تصمیم دولت برای کاهش نرخ تورم این …
علی طیب نیا درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه برنامه ریزیهای مفصل و گستردهای برای رونق اقتصاد و تولید در دوران پسا تحریم انجام داده ایم، تصریح کرد:از ظرفیتهای بین المللی برای تسریع خروج از رکود و کاهش نرخ تورم استفاده می کنیم.
تلاش و تصمیم دولت برای کاهش نرخ تورم
این عضو کابینه دولت یازدهم در پاسخ به افزایش نگرانیها درباره نقدینگی پس از آزادسازی اموال بلوکه شده اظهارداشت: با برنامهریزیهای صورت گرفته به گونهای عمل می کنیم که افزایش نقدینگی منجر به افزایش تورم نشود.
طیب نیا با بیان این موضوع که دولت تصمیم جدی دارد اقتصاد کشور را به مسیر رشد اقتصادی بازگرداند و در مسیر مهار تورم آن را کنترل کند، افزود:تلاش دولت این است که مجموعه سیاستهایی را به کار گیرد که در مرحله نخست روند نزولی تورم ادامه پیدا کرده و بتوانیم در آینده ای نه چندان دور شاهد نرخ تورم تک رقمی باشیم.
ملموس شدن تغییرات اقتصادی در زندگی مردم
وزیر اموراقتصاد و دارایی با اشاره به برنامههای این وزارتخانه برای اینکه این تغییرات در زندگی مردم ملموس شده و اشتغال ایجاد شود،ادامه داد: امیدواریم با برنامهریزیهای صورت گرفته بر میزان اشتغال در کشور افزوده شود،رونق اقتصادی که شروع شده و عمدتا در بنگاههای بزرگ اقتصادی اتفاق افتاد به بدنه اقتصاد و تولید کنندگان صنایع کوچک و متوسط همینطور کسب و کارهای کوچک و متوسط هم انتقال پیدا کند و شاهد رونق عمومی در اقتصاد کشورمان باشیم.