طول خطوط فیبر نوری کشور تا پایان فعالیت دولت یازدهم به ۶۹ هزار کیلومتر میرسد
به گزارش موبنا از همدان، محمدطاهر شمس صبح امروز در مراسم افتتاح پروژههای ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت متولی اصلی زیرساختهای اطلاعاتی و ارتباطی کشور بوده و به عنوان مادر مخابراتی کشور نیز محسوب میشود. وی با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت …
به گزارش موبنا از همدان، محمدطاهر شمس صبح امروز در مراسم افتتاح پروژههای ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: شرکت ارتباطات زیرساخت متولی اصلی زیرساختهای اطلاعاتی و ارتباطی کشور بوده و به عنوان مادر مخابراتی کشور نیز محسوب میشود.
وی با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت دارای وظایف متعدد و مهمی در حوزه ارتباطات کشور است، افزود: مدیریت مراکزی همچون سوئیچ، مراکز فیبر نوری و شبکه انتقال از جمله وظایف مهم این شرکت محسوب میشود.
شمس با تاکید بر اینکه توسعه در کشور نیازمند رونق و تقویت بخش زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعاتی است، عنوان کرد: برای توسعه باید موتور اصلی حرکت که همان تقویت زیرساختهای فناوری اطلاعات است باید آماده باشد.
وی درباره وضعیت شبکه فیبر نوری کشور نیز گفت: در ابتدای دولت تدبیر و امید میزان شبکه فیبر نوری کشور 51 هزار و 500 کیلومتر بوده که در حال حاضر به 56 هزار و 500 کیلومتر رسیده و به دنبال این هستیم تا پایان دولت این میزان را به 69 هزار کیلومتر برسانیم.
وی مدیریت شبکه انتقال را از مهمترین وظایف شرکت زیرساخت دانست و گفت: در حال حاضر شبکه انتقال کشور 500 هزار E1 است که از ابتدای دولت تاکنون رشد 160 درصد را تجربه کرده است.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ایران عنوان کرد: شبکه دیتا در کشور از ابتدای دولت تدبیر و امید از 700 گیگ به 2 هزار و 200 گیگ رسیده است که این امر به راحتی صورت نگرفته و با تلاش بسیار همراه بوده است.
شمس درباره وضعیت زیرساختهای ارتباطی استان همدان نیز گفت: طول خطوط فیبر نوری در استان همدان در ابتدای دولت یازدهم 754 کیلومتر بوده که در پایان دولت باید به هزار و 142 کیلومتر افزایش پیدا کند.
وی شبکه انتقال استان همدان را در ابتدای دولت یازدهم 29 هزار و 37 E1 اعلام کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش بسیار از سوی کارکنان شرکت زیرساخت این رقم امروز به بیش از 764 هزار E1 رسیده است.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ایران با بیان اینکه توسعه زیرساختهای ارتباطی و اطلاعاتی در استان همدان به عنوان اولویت شرکت است، عنوان کرد: خوشبختانه پهنای باند در استان همدان از STM1 8 به STM1 16 رسیده است.
وی با اعلام اینکه برنامهریزی دقیقی برای شرکت ارتباطات زیرساخت در نظر گرفته شده است، بیان کرد: براساس این برنامهریزیها تا دو سال آینده این حوزه شاهد جهش و تحولی بزرگ خواهد بود.