درخواست نخست وزیرانگلیس ازسران G-7

کامرون در آستانه این نشست که در باواریای آلمان برگزار خواهد شد، گفت: رسوایی رشوه خواری در فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا ، بایستی جامعه جهانی را تحریک کند که با ریشه ‘سرطان ‘ فساد در عرصه بین المللی مقابله کنند. نخست وزیر انگلیس اضافه کرد: فساد و رشوه خواری سبب کند شدن رشد اقتصادی …

کامرون در آستانه این نشست که در باواریای آلمان برگزار خواهد شد، گفت: رسوایی رشوه خواری در فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا ، بایستی جامعه جهانی را تحریک کند که با ریشه ‘سرطان ‘ فساد در عرصه بین المللی مقابله کنند.

نخست وزیر انگلیس اضافه کرد: فساد و رشوه خواری سبب کند شدن رشد اقتصادی و توسعه منابع انسانی در سراسر جهان خواهد شد .

دیوید کامرون از فساد به عنوان ‘یک سرطان در کانون بسیاری از مشکلات جهانی’ یاد کرد، گفت: ما در دو هفته اخیر شاهد آشکار شدن این حقیقت در مورد فیفا بودیم.

وی افزود: نهاد حاکم بر فوتبال جهان مواجه با اتهاماتی است که موید حاکم شدن فساد در تمام بخش های آن است و استعفای ‘سپ بلاتر’ در این هفته حاکی از وجود یک فرصت برای پاک کردن فساد از ورزشی است که به آن علاقه داریم و نیز یک فرصت برای درس آموختن درخصوص مبارزه با فساد گسترده بشمار می آید .

کامرون همچنین اضافه کرد: در نشست بین المللی گروه جی هفت، رهبران شرکت کننده قرار است در مورد کمک های اقتصادی، رشد اقتصادی و چگونگی حفظ امنیت مردم با یکدیگر گفت وگو کنند.

وی با اشاره به اینکه رهبران جهانی پیش از این به اندازه کافی در مورد مبارزه با فساد گفت وگو نکرده اند، گفت: این فرصتی است که از رسوایی فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) به منظور شکستن تابوی بین المللی در خصوص نشان دادن سازمان های فاسد استفاده شود.

نخست وزیر انگلیس تصریح کرد :« فساد فقط رفاه و شکوفایی مان را تهدید نمی کند بلکه امنیت ما را نیز تضعیف می کند ».

کامرون افزود: این پیام را به نشست سران گروه هفت که روز یکشنبه در آلمان آغاز می شود، خواهد برد.

نشست گروه هفت با حضور روسای جمهوری آمریکا و فرانسه، صدراعظم آلمان، نخست وزیران انگلیس، کانادا، ایتالیا و ژاپن برگزار خواهد شد .

تغییرات آب وهوایی، تروریسم و رشد اقتصادی جهانی از جمله دستورات کار این نشست که آنگلا مرکل صدراعظم آلمان میزبان آن خواهد بود، اعلام شده است .

براساس تخمین بانک جهانی، فساد مالی دربرگیرنده ده درصد از کل ارزش تجارت در سراسر جهان است و سالانه 650 میلیارد پوند(درحدود یک تریلیون دلار) رشوه در جهان ردوبدل می شود.

سازمان توسعه و همکاری اقتصادی ( او ای سی دی ) نیز بر این باور است که هزینه فساد در حدود 5 درصد از کل تولید ناخالص داخلی سالانه جهانی است .

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا