ارتباط برج هاي مخابراتي و آمار خودکشي در بريتانيا
به گزارش گروه اخبار خارجي موبنا به نقل از سايت “اکسپرس”، دکتر “راجر کوگ هيل” در زمينه امواج تلفن تحقيقاتي کرده است که نشان مي دهد، محل زندگي تمام 22 جواني که طي 18 ماهه اخير در منطقه Bridgendدر ويلز جنوبي خودکشي کرده اند، خيلي نزديک به محدوده برج مخابراتي بوده است.اما “مايک دولان” مدير …
به گزارش گروه اخبار خارجي موبنا به نقل از سايت “اکسپرس”، دکتر “راجر کوگ هيل” در زمينه امواج تلفن تحقيقاتي کرده است که نشان مي دهد، محل زندگي تمام 22 جواني که طي 18 ماهه اخير در منطقه Bridgendدر ويلز جنوبي خودکشي کرده اند، خيلي نزديک به محدوده برج مخابراتي بوده است.
اما “مايک دولان” مدير اجرايي انجمن اپراتورهاي تلفن همراه گفت: اين ادعايي بيهوده است و هيچ پايه و اساس علمي ندارد.
آژانس محافظت سلامتي دولتي تاکيد کرد که زمين هايي که برج هاي تلفن همراه و حتي آنتن هاي جديد و قدرتمند در براساس توافق واستاندارد بين المللي در محدوده امني قرار دارند.
اين آزانس اعلام کرد که هيچ مدرکي دال بر اين که برج ها مي توانند آسيب بزنند وجود ندارد زيرا سطح امواج راديويي بسيار پايين است.
کوک هيل درباره ارتباط بين افسردگي و مجاورت با برج ها ي مخابراتي تحقيقاتي انجام داده است که نتايج حاصله آن هشداري است بر اين که بايد درباره امنيت برج ها که خيلي زياد در ساختمان هاي عمومي مانند مدارس و بيمارستان ها وجود دارد، بررسي و دقت بيشتري شود.
احتمالاً اين تحقيق مخالفت ها ي عمومي را در زمينه نصب آنتن ها نزديک مکان هاي عمومي افزايش مي دهد.
کوگ هيل گفت: تحقيقات به اين حقيقت اشاره دارند که امواج تلفن همراه مي تواند موجب افسردگي شود و برخي شواهد نيز نشان مي دهد که آمار خودکشي در ميان افرادي که محل زندگي آنان در محدوده تجهيزات الکترونيکي و مخابراتي است ، بيشتر مي باشد.
هم اکنون در بريتانيا حدود 50 هزار برج مخابراتي و بيش از 70 ميليون تلفن همراه وجود دارد که سيگنال هاي راديويي و الکترومغناطيسي ايجاد مي کنند که مي تواند به مغز نفوذ کنند.
سال ها است که منتقدان معتقدند که اين موضوع بر سلامتي مردم تاثير مي گذارد و ميزان متوسط مجاورت به برج هاي تلفن همراه بسته به نوع برج متفاوت است.
برج هاي جديد بسيار قوي تر هستند بنابراين مي توانند داده هاي پيچيده بيشتري را مانند عکس ها و ويديوها براي دانلود در گوشي هاي اينترنتي انتقال دهند.
در سراسر کشور برج ها به طور متوسط در فاصله 800 متري از هر خانه قرار دارند و در Bridgend هر قرباني به طور ميانگين فقط 356 متر دورتر از برج ها زندگي مي کرد.
ميانگين فاصله از برج جديد پر قدرت در کشور 1 کيلومتر است اما در Bridgend اين ميزان 540 متر است و سه برج انتقال دهنده در فاصله 200 متري، 13 برج در فاصله 400 متري و 22 برج در فاصله 500 متري خانه هاي قربانيان قرار داشتند.
“کارويان جونز” 28 ساله که هفته گذشته خودش را دار زد سومين جوان در خيابان محل سکونتش بود که خودکشي کرد.
تحقيقات نشان مي دهد که مغز جوانان بيشتر تحت تاثير انرژي امواج راديويي قرار مي گيرد و فقط دو هفته قبل يک گزارش مشخص کرد که تلفن هاي همراه روي الگوهاي خواب تاثير مي گذارد.
کوگ هيل اضافه کرد: به نظر مي رسد چيزي که دارد اتفاق مي افتد اين است که انرژي الکتريکي روي مغز تاثير مي گذارد و سطح سروتونين را کاهش مي دهد. کمبود هورمون سروتونين در مغز باعث افسردگي مي شود. بنابراين داروهايي به افراد افسرده داده مي شود که سطح اين هورمون را افزايش دهد.
وي عقيده دارد که بايد تحقيقات فوري صورت گيرد زيرا بريتانيا از هزاران برج مخابراتي پوشيده شده است که بسياري از آنها نزديک خانه ها ، مدارس و ادارات هستند.
113/14