کم‌مصرف‌ترین خودروهای تمام بنزینی بازار جهانی در سال ۲۰۱۸ (+عکس)

محصولات غیر هیبریدی، هنوز هم بیشترین تیراژ تولید خودروهای جهان را در اختیار دارند. با زومیت و معرفی ۱۰ خودروی کم‌مصرف دنیا که پیشرانه‌ی بنزینی دارند، همراه باشید.

موبنا – پرتقاضاترین کلاس خودروها در بیشتر کشورها، شاسی‌بلند و کراس‌اور است؛ اما هنوز هم سدان‌های کوچک، متوسط و هاچ‌بک‌ها به دلایلی مثل مصرف بنزین، محبوب هستند. البته طرفداران خودروهای پاک و کم‌مصرف، همچنان مدل‌های تمام برقی یا هیبرید را ترجیح می‌دهند.

در این مطلب با مراجعه به داده‌های آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا (EPA)، به معرفی ۱۰ خودروی بنزینی کم‌مصرف خواهیم پرداخت. ۸ خودروی این فهرست در هر ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه کمتر از ۵.۸ لیتر سوخت مصرف می‌کنند. کم‌مصرف‌ترین خودروی این لیست، میتسوبیشی میراژ (Mirage) با مصرف در هر ۱۰۰ کیلومتر شهری و بزرگراه به ترتیب ۶.۳ و ۵.۴ لیتر است. میراژ با استفاده از پیشرانه‌ی ۳ سیلندر بعید است که در رقابت‌های درگ برنده باشد؛ ولی برای طی کردن میانگین مسافت ۲۴ هزار کیلومتر در سال، فقط به یک هزار دلار نیاز دارد.

در این فهرست، فقط کم‌مصرف‌ترین تیپ یک مدل مشخص آورده شده است. معمولاً تیپ‌های مختلف یک مدل در بخش‌های پیشرانه و جعبه‌دنده تفاوت دارند که این مورد در مصرف سوخت هر نسخه از خودرو، تغییر ایجاد می‌کند. به‌عنوان مثال دو تیپ SE (تیپ پایه) و LE Eco (گران‌تر) تویوتا کورولا با مصرف سوخت بزرگراه و شهری به ترتیب ۶.۷ – ۸.۷ لیتر  و ۵.۸ – ۷.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، به دلیل تغییرات تیونینگ در پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۱.۸ لیتری، مصرف سوخت متفاوتی دارند.

علاوه بر ذکر مصرف سوخت، قیمت پایه هر خودرو به همراه هزینه‌ی حمل و نقل نیز آورده شده است.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۸ – ۶.۱ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۳ هزار و ۹۲۵ دلار

شورولت اسپارک (Spark) که در کلاس خودروهای شهری قرار می‌گیرد، به لطف ابعاد کوچک و مصرف سوخت پایین، یکی از بهترین گزینه‌های موجود برای رانندگی در ترافیک سنگین کلان‌شهرها است. شاید بیشتر راننده‌ها (به‌خصوص خانواده‌های چندنفره) خودروی بزرگ‌تری را ترجیح بدهند؛ ولی شورولت اسپارک با داشتن پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۱.۴ لیتری و جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT در کنار مصرف سوخت و قیمت پایین، ارزش خرید بالایی دارد.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۸.۱ – ۵.۷ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۲۴ هزار و ۳۹۰ دلار

سدان سایز متوسط محبوب تویوتا کمری در مدل پایه ۲۰۱۸ با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲.۵ لیتری (مدل V6 هم در دسترس است)، جعبه‌دنده‌ی ۸ سرعته‌ی خودکار و طراحی جدید همراه شده است. کمری جدید با مصرف سوخت مناسب و ظاهر جدید یکی از خواستنی‌ترین سدان‌های بازار جهانی است. جالب است بدانید که مدل هیبرید کمری با مصرف سوخت ۴.۶ شهری و ۴.۴ لیتر بزرگراه، یکی کم‌مصرف‌ترین و ارزشمندترین سدان‌های موجود است.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۸ – ۵.۸ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۹ هزار و ۴۴۵ دلار

مصرف سوخت ذکرشده برای تیپ LE Eco تویوتا کورولا با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۱.۸ لیتری، جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT و قیمت ۲۰ هزار و ۲۸۰ دلار است. کورولا ۲۰۱۸ استاندارد با گیربکس دستی، در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه به ترتیب ۸.۴ و ۶.۷ لیتر سوخت مصرف می‌کند.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۸ – ۵.۸ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۸ هزار و ۷۳۵ دلار

سدان کامپکت فورد فوکوس با پیشرانه‌ی ۳ سیلندر ۱ لیتری توربوشارژ اکوبوست (انتخاب به‌صورت رایگان) به مصرف سوخت ذکرشده می‌رسد. مدل استاندارد فوکوس با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتریو گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه به ترتیب ۹ و ۶.۱ لیتر بنزین مصرف می‌کند.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۵ – ۶ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۲ هزار و ۹۹۵ دلار

سدان نیسان ورسا (Versa) که ارزان‌ترین خودروی مدل ۲۰۱۸ در بازار آمریکا است، در مدل پایه با جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT بهترین مصرف سوخت را ارائه می‌دهد. مدل پایه نیسان ورسا با گیربکس دستی در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه به ترتیب ۸.۷ و ۶.۵ لیتر بنزین می‌سوزاند.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۳ – ۵.۸ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۶ هزار و ۸۴۵ دلار

سدان کامپکت کوچک تویوتا یاریس iA در اصل همان مزدا ۲ با طراحی متفاوت در نمای جلو و عقب است. یاریس iA به پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری، فرمان‌پذیری بی‌نظیر، تجهیزات و گجت‌های زیاد و کابین زیبا مجهز است که تمام این موارد در کنار مصرف سوخت و قیمت پایین، ارزش خرید این سدان را دوچندان می‌کند.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۳ – ۵.۸ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۷ هزار و ۸۳۵ دلار

میزان مصرف سوخت ذکرشده برای نسخه‌ی Eco هیوندای الانترا (Elantra) با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر توروبوشارژ ۱.۴ لیتری و گیربکس ۷ سرعته‌ی اتوماتیک است. تیپ‌های دیگر هیوندای الانترا مصرف سوخت بالاتری دارند که در مقایسه با تیپ Eco، در طول دوره‌ی یک‌ساله و میانگین مسافت ۲۴ هزار کیلومتری، برای تأمین بنزین به ۴۵۰ دلار بیشتر نیاز دارند.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۳ – ۵.۶ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۹ هزار و ۷۳۰ دلار

برای دسترسی به کم مصرف‌ترین مدل هوندا سیویک، باید تریم گران‌تر این سدان کامپکت با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر توروبوشارژ ۱.۵ لیتری را انتخاب کرد. تیپ‌های استاندارد LX و EX به پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری مجهز هستند که در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه به ترتیب ۷.۵ و ۵.۸ لیتر بنزین مصرف می‌کنند. برای دریافت کم‌مصرف‌ترین تیپ سیویک باید ۲ هزار و ۷۶۰ دلار به قیمت پایه اضافه کرد؛ ولی تجهیزات و شتاب بیشتر پیشرانه‌ی توروبوشارژ ۱۷۴ اسب بخاری، این قیمت را توجیح می‌کند.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۷.۱ – ۵.۸ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۷ هزار و ۸۰ دلار

هاچ‌بک هوندا فیت (Fit) برخلاف ظاهرش، کابین بسیار جادار و راحتی دارد. مدل استاندارد هوندا فیت با پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری و گیربکس ۶ سرعته دستی در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه به ترتیب ۸.۱ و ۶.۵ لیتر سوخت مصرف می‌کند که در مقایسه با مدل گیربکس اتوماتیک CVT، مصرف بیشتری دارد.


مصرف سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر – بزرگراه: ۶.۳– ۵.۴ (لیتر)

قیمت مدل پایه: ۱۴ هزار و ۲۶۰ دلار

میتسوبیشی میراژ بهترین تجربه‌ی رانندگی لذت‌بخش و اسپرت را در کلاس خودروهای شهری ارائه نمی‌دهد؛ ولی به لطف پیشرانه‌ی ۳ سیلندر ۱.۲ لیتری و جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT با در نظر گرفتن سالیانه طی کردن ۲۴ هزار کیلومتر مسافت، هر سال فقط به یک هزار دلار برای بنزین نیاز دارد. این مصرف سوخت را به قیمت و هزینه‌ی تعمیر و نگهداری پایین اضافه کنید تا ارزش خرید میتسوبیشی میراژ به‌عنوان خودروی شهری بنزینی مشخص شود.

 منبع: زومیت

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا