بررسی بازی لوتی ها؛ طهران تهران

بی شک همه بازیکن ها دوست دارند تا عنوانی متناسب با فرهنگ منطقه خود را تجربه کنند و با توجه به کارنامه اپلیکیشن های ایرانی طی ۱۲ ماه گذشته، توسعه دهندگان داخلی هم به خوبی این مسئله را فهمیده اند. هی تاکسی، سنتوری، لوتی وار و ده ها نمونه متفاوت که همگی با پرداخت به المان های ایرانی توانستند جدا از ارائه گیم پلی جذاب، موفقیت های زیادی به دست بیاورند.

موبنا – «لوتی ها» را هم می توانیم یکی از همین اپلیکیشن ها بنامیم؛ عنوانی که همانند خیلی از بازی های داخلی امسال، دعوای بین لات ها را روایت نموده و با الهام از مکانیزم های ساخته فراموش نشدنی کمپانی معروف سگا می خواهد تا یک تجربه متفاوت را به بازیکن ها هدیه بدهد. اما آیا استودیوی Redcap Games توانسته با آخرین ساخته خود به این مهم دست یابد؟

نمایی از منوی زیبا لوتی ها.

پیش از جواب به این پرسش، بیایید ابتدا نگاهی کوتاه به بخش های مختلف لوتی ها بیاندازیم. Redcap Games برای توسعه عنوانش از مکانیزم های Streets of Rage کمک گرفته و بنابراین همانند آن باید طی مرحله های مختلف به جنگ با دشمنانی بروید. اینجا دو المان متفاوت به کمک این اپلیکیشن آمده اند تا گیم پلی لوتی ها با وجود ذاتِ رنگ و رو رفته خود همچنان بتواند جذابیتش را حفظ کند.

یکی از آن ها قابلیت ارتقا شخصیت ها بوده و با سکه هایی که به دست می آورید نه فقط قدرت پروتاگونیست داستان، بلکه می توانید لباس یا بخش های مختلف صورت او را هم عوض نمایید. دومین موضوعی که موجب شده گیم پلی انقضا یافته ساخته Redcap Games خیلی به چشم نیاید، دیالوگ های استثنایی آن است. نگوییم بهترین، لوتی ها از دیدگاه جمله هایی که می شنوید یکی از «جذاب ترین اپلیکیشن های ایرانی» هست.

قدرتی ها از جالب ترین قسمت های «لوتی ها» است. مثلا اینجا شخصیت اصلی با بقیه دشمنان رقص «بابا کرم» انجام داده و بعد از اتمامش، آن ها می میرند.

جالب اینجاست ثانیه های ابتدایی که صداپیشه توضیحات بخش آموزشی را به شما می دهد، شاید خیلی صدایش را مناسب آدم های لات نبینید اما بیان عالی او به خوبی این نقطه را ضعف را پوشانده و مطمئنا بعد از چند دقیقه به صحبت هایش عادت می کنید. جدا از اینکه استفاده از دیالوگ های مختلف برای موقعیت های گوناگون هم زیبایی این بخش را دو چندان نموده است.

خوب این از توضیحات کلی پیرامون مهمترین قسمت های لوتی ها، حالا بیایید از نقاط ضعف و قوت این اپلیکیشن حرف بزنیم. یکی از ضعیف ترین قسمت های ساخته Redcap Games مربوط به محدودیت های مکانیزم های گیم پلی آن بوده و متاسفانه نه فقط این بخش، بلکه با بعضی قسمت های متفاوت هم می توانید این «نبود گستردگی کافی» را ببینید. ساده بگوییم، ایده های استفاده شده برای افزایش مبارزات واقعا جذابیت دارند.

نمایی از بخش خرید آیتم ها.

اما می دانید نکته کجاست؟ چون ذاتِ گیم پلی و جنگ های لوتی ها با «محدودیت ها» آمیخته گشته بنابراین این المان های زیبا هم نمی توانند به کمک آن بیایند. البته با تمام کاستی مکانیزم های ساخته Redcap Games، لوتی ها بیشترین ضربه را از سیستم پرداخت درون برنامه خود دریافت نموده است. همان مرحله های اولیه کافیست تا متوجه شوید که لوتی ها عنوانی خسیس بوده و این خساست موجب شده تا با اپلیکیشنی اصطلاحا Pay to Win مواجه باشیم.

یعنی شما برای موفقیت، معمولا باید به خرید سکه ها یا دیدن ویدیوها روی بیاورید. نبود یک رابطه درست بین پولی که دریافت می کنید و خرید آیتم ها روی مسئله مهم پیشرفت بازیکن ها تاثیراتش را گذاشته و همانند بقیه اپلیکیشن های مشابه، آن لذت واقعی این قسمت همیشه جذاب را نمی چشید؛ وسیله های زیادی برای گرفتن هست ولی جیب خالی، دست بازیکن ها را کوتاه می کند.

برای افزایش جذابیت های ظاهری، می توانید از جلوه های تصویری مختلفی استفاده کنید که البته روشنایی یا Brightness دو بخش «سیاه سفید» و «دید در شب» بیش از حد است.

از دیدگاه گرافیک، همانگونه که گفتیم محدودیت های گیم پلی توانسته اند راهشان را به اینجا هم پیدا کنند. شخصیت ها طراحی خیلی خوبی دارند و شاهد محیط های زیبایی هستید اما تعداد آن ها زیاد نبوده و لوتی ها بعد از نزدیک به یک ساعت آن طراوت اولیه خود را از دست می دهد. بنابراین امیدواریم توسعه دهنده با آپدیت های آتی نیم نگاهی به این قسمت داشته باشد.

با وجود تمام مشکلاتی که گفتیم، حتی یک ثانیه را هم برای انجام لوتی ها تلف نکنید. شاید مکانیزم های گیم پلی همچنان به آن پختگی نرسیده و محدودیت هایی با آن ها ببینید ولی دیالوگ های زیبا و طراحی ایرانی محیط ها به تنهایی کافی هستند تا با ساخته Redcap Games تجربه مفرحی را به خود هدیه بدهید. پس پیشنهاد می کنیم همین الان دست به دانلود لوتی ها زده و با چشم پوشی از نقاط ضعفش، از زیبایی های این اپلیکیشن لذت برید.

لوتی ها
  • لوتی ها
  • قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
  • سازنده: رد کپ گیمز
  • سیستم عامل: اندروید
  • حجم: ۶۷.۸ مگابایت
 منبع: دیجیاتو

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا