کشورهای در حال توسعه، قبرستان زبالههای توسعه یافته می شوند
به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، با توجه به اینکه زباله های الکترونیکی معمولا به کشورهای درحال توسعه انتقال داده می شوند این قضیه بسیار دردناک است. با اینکه کشورهای توسعه یافته و بنابر آمارهای سازمان ملل در راس آنها آمریکا بزرگترین تولید کننده و البته مصرف کننده این تجهیزات به …
به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، با توجه به اینکه زباله های الکترونیکی معمولا به کشورهای درحال توسعه انتقال داده می شوند این قضیه بسیار دردناک است. با اینکه کشورهای توسعه یافته و بنابر آمارهای سازمان ملل در راس آنها آمریکا بزرگترین تولید کننده و البته مصرف کننده این تجهیزات به شمار میرود، اغلب این دستگاهها پس از مصرف به کشورهای جهان سوم ارسال میشوند.
بر اساس آمار سازمان ملل سالانه در دنیا حدود ۲۰ تا ۵۰ میلیون تن زبالههای الکترونیکی دفع میشود. بازیافت غیر اصولی زبالههای الکترونیکی در کشورهای جهان سوم به آلودگیهای زیاد منجر شده است. طبق معاهدهای که سازمان ملل در سال ۱۹۸۹ برای کنترل روند صادرات زبالههای خطرناک از کشورهای توسعه یافته به کشورهای فقیر به امضا رسید، اعلام شد هر کشوری میتواند به طور یک جانبه واردات این کالاها را ممنوع کند و کشورهای صادر کننده باید موافقت وارد کننده را جلب کنند.
هم اکنون ۷۰ درصد کامپیوترها و گوشی های موبایل های از سراسر دنیا در چین بازیافت میشود.
135/20